ET0SrxXWAAIgriy.jpg
4~16.jpg
5~7.jpg
ETNzsZtUYAADjoz.jpg
ETNzsZuUMAEfHUP.jpg
ETNzsZwU0AIHOnl.jpg
ETNzsZuUYAAHs8M.jpg
ESw88g6WsAQshZ0.jpg
EShkD6_XQAABcQ1.jpg
EShkD69XkAccTXx.jpg
ESSIZLFUUAAS6B5.jpg
ESSIZpzUMAEuVTy.jpg
ESSIYTmU8AEQ6I0.jpg
ESSIYsWUUAAyiWf.jpg
ESSINSJUMAA0Kbu.jpg
ESSIMSWU0AAs7xz.jpg
ESSIMyIVAAAT7Tf.jpg
ESSILufUEAEsexy.jpg
001~99.jpg
ERNJ-0dU0AErg7y.jpg
ERNJ_aNU0AASwnM.jpg
043_57.jpg
042_59.jpg
041_59.jpg
icon-clock-o
2019.12.15.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Fotósorozat, Közösségi oldal, Little Women, Our Shared Shelf, Videók
Sziasztok! Emma néhány új képet és videót osztott meg velünk instagramon, főként a Kisasszonyokkal kapcsolatosan, ugyanis ismét könyveket helyezett el London több pontján is.
null null null null null
Újabb fotók jelent meg a Pirelli naptárhoz is Emmáról, szám szerint 4 db-ot.
null null null null null
Szintén kaptunk új képeket a Kisasszonyokhoz, melyet ne feledjétek, január 30-án mutatnak be nálunk a mozikban.
null null null null null
Végezetül néhány videót is kaptunk.
Még videók itt: itt, itt, itt.

icon-clock-o
2019.03.07.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Candid, Események, Közösségi oldal, Our Shared Shelf

Sziasztok! Emma 2 napja megosztott néhány fotót a Párizsban tartandó G7 találkozóról, melyhez szokásához híven jó hosszú üzenetet írt. Igyekeztem lefordítani több-kevesebb sikerrel.

null null null null null

🌻✨✌ Annyira megtiszteltetés, hogy a Nobel Peace Laureates @nadia_murad_taha, @drdenismukwege @ouidedbouchamaoui és más gondolatvezetők, 🌈 kreatívok és ers kampányozók, mint például a @AranyaJohar Assia Benziane @ missaissa részeként tevékenykednek idén a francia elnökség alatt. 💐 A szomorúság forrása mindannyiunknak, hogy Nasrin Sotoudeh csak távollétében vehet részt. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💞 Együtt folytatjuk az első, Kanadában tavaly összehívott Tanács munkáját, és a G7 államokat és másokat arra fogjuk ösztönözni, hogy többet tegyenek a nemek közötti egyenlőség hazai és külföldi valóságáért. Abban az időben, amikor sokan érezhetik a politikusok és az állam bizalmát, könnyű elfelejteni, hogy a nemzeti kormányok és a jogszabályok milyen fontos tényezőkkel bírnak, amelyek értelmes és tartós változást hoznak létre. 📰

❤️🚨 A kikapcsolás egyszerűen nem egy lehetőség, ha a világ számos részén, a nők és a lányok jogait és 🚫💰 csökkentéseit és korrózióit látjuk az alapvető állami szolgáltatásoknak, amelyek garantálják ezeket a jogokat. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tanácsként javasoljuk, hogy az államok javíthassák törvényeiket 🔎📜✍ a nők jogainak megerősítése érdekében, és ösztönözni fogják őket arra, hogy vállaljanak új kötelezettségvállalásokat az elszámoltathatóság és az igazságszolgáltatáshoz való hozzáférés biztosítása érdekében. ⚖️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🏃 ‍♀️💨 Az óra azonban ketyeg, és rengeteg munkát kell tennünk, mielőtt a G7 nyáron találkozik, de izgatott vagyok, hogy olyan sok szakértő mellett dolgozom, akit csodálok, és tanulhatoka Tanács kollégái és a civil társadalmi csoportok, amelyek W7-ként jönnek össze. ✊💛

A csoport egyik legfiatalabb tagjaként 🍃🌸 remélem, hogy a különböző generációk perspektíváját az asztalra hozom, valamint biztosítom, hogy a sok aktivisták, kampányozók, női szervezetek és mozgalmak hangjai, amiket eltöltöttem évek óta dolgoznak és hallgattak, visszhangozzák a Tanács munkáját. 🎶🌼
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
@g7 #g7biarritz – Saját fordítás!

Aztán megjelent 2 db kép még Párizsból, amint Emma egy barátjával sétál, majd betér egy üzletbe. Továbbá a 19-én megtartott G7 találkozó utáni ebédről megjelent egy újabb kép.

null null null null null

Kedvencünk közzétette OSS-en a március/április olvasni valóját, ami nem más, mint Kai Cheng Thom – Fierce Femmes and Notorious Liars könyve.

Végül egy filmes hír, melyről a mozi-filmek.hu írt.

Emma Watson a Fekete Özvegy-filmben?

Egy friss pletyka szerint Emma Watson szerepet kapna a Marvel filmjében, a Fekete Özvegyben, igaz, arról még nem szól a fáma, hogy pontosan kit is játszana.

Lehetséges, hogy Emma Watson egyébként is változatos szerepekben gazdag karrierje most szintet lép, hiszen a That Hashtag Show dobta be a köztudatba a pletykát, hogy a színésznő esetleg szerepet kapna a Fekete Özvegyben.

Persze, ez egyelőre tényleg nem több mint pletyka, de azért könnyen előfordulhat, hogy Watson karrierje során először szerepel a Marvel Moziverzumban. Egy friss cikk szerint a Harry Potter-filmek egykori sztárját szeretnék a Fekete Özvegy egyik vezető női szerepében látni, konkrétan Scarlett Johanssonon kívül a legfontosabb karakter lenne.

Állítólag minderről már a rendező Cate Shortland, a Marvel Stúdiót vezető Kevin Feige és a producer Brad Winderbaum egyeztetett. Mindebből egyébként arra lehet következtetni, hogy ténylegesen még nem vett részt castingon. Ami viszont ennél is fontosabb, legalábbis a rajongók szemszögéből, az az, hogy ennyiből még nem lehet kikövetkeztetni, pontosan melyik karaktert is alakítaná Emma Watson. Lehetséges, hogy már ismert személy bőrébe bújik, de az sem kizárt, hogy kizárólag a film kedvéért életre hívott személyt alakítana.

Előfordulhat persze, hogy más is versenyez majd az egyelőre rejtélyesnek tűnő szerepért, mint például Alice Englert, Dar Zuzovsky vagy Florence Pugh. Már a felsorolásból is látszik, Emma Watson igazán nagy fogás lenne, egyértelműen húzónév lehetne Johansson mellett. Márpedig egyik filmnek sem árt, ha igazi hollywoodi A-listás színészekkel lehet felturbózni a marketingkampányt.

Ráadásként azt már tudjuk, hogy Watson nagyon jó ómen a Disney-nek, hiszen a 2017-es A szépség és a szörnyeteg nagyszerűen teljesített vele a főszerepben, 1,264 milliárd dollár jegybevételt hozott (abban az évben semmi sem keresett többet). A stúdió egyelőre persze nem kommentálta a pletykát, és a film stábjából más sem véleményezte a hírt, így aztán egyelőre igencsak képlékeny, látjuk-e Emma Watsont a Fekete Özvegyben.

De legalább esély van rá.


icon-clock-o
2019.03.03.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Fotósorozat, Közösségi oldal, Our Shared Shelf

Szép estét! Két hét után Emma ismét posztolt magáról egy újabb képet, melyen bemutatja a legújabb január-február könyvet, amit az OSS-re is feltett.

null null null null null

Köszönöm, hogy elolvastad a #thethingsiwouldtellyou-t az OSS csapatával együtt ❤️ Imádtuk! & alig várom, hogy elindítsam a március és április válogatását veled … 📖👀 jön 🔜! – Saját fordítás!

Aztán kaptunk egy újabb fotót a 2014-es Elle US fotósorozathoz kedvencünkről fekete-fehérben.

null null null null null


icon-clock-o
2019.01.12.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Közösségi oldal, Our Shared Shelf

Sziasztok! Emma pár nappal ezelőtt megosztott velünk egy új képet magáról közösségi oldalain, méghozzá az Our Shared Shelf 3. születésnapja alkalmából.

null null null null null

Boldog születésnapot @OurSharedShelf! Köszönöm mindenkinek, aki részt vett – annyi örömöt adsz nekem! 💖💖💖 xx – Saját fordítás!


icon-clock-o
2018.11.01.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Közösségi oldal, Our Shared Shelf

Sziasztok! Emma nem igazán hallat magáról, jelenleg azt sem tudni, hogy forgat e, vagy sem. Mindenesetre október utolsó két napjában aktív volt közösségi oldalain, ugyanis saját magáról megosztott két képet, illetve közzétette a legújabb novemberi/decemberi OSS olvasmányokat.

null null null null null

“Nem vagyok szabad, bár egy nő szabad, még akkor is, ha a bilincsek nagyon különböznek a sajáttól.” – Audre Lorde – Saját fordítás!


icon-clock-o
2018.10.16.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Our Shared Shelf

Sziasztok! Emma tegnap tette közzé a Reni Eddo-Lodge-val készült interjúját twitter oldalán, mely az OSS részére készült. A videó mellé egy kis üzenetet is írt nekünk kedvencünk.

Ha már elolvastad @renireni könyvét és folytatni szeretnéd a beszélgetést, a podcast “Versenyről Reni Eddo-Lodge-val” hallgatható meg most 🎶👂🏻http: //www.aboutracepodcast.com #blackhistorymonth #oursharedshelf – Saját fordítás!


icon-clock-o
2018.09.14.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Fotósorozat, Közösségi oldal, Our Shared Shelf

Szép estét! Emmáról 4 db eddig nem látott, új fotót kaptunk a 2014-es Elle US fotósorozathoz, melyeket a képekre kattintva nagyobb méretben is meg tudtok tekinteni.

null null null null null

Em két napja tette közzé a következő olvasmányt szeptember/október hónapra, ami nem más, mint Rebecca Daphne Du Maurier könyve. Emellett egy új képet is megosztott, melyen egyik barátja Yoda mesternek öltözött, ő pedig Wonder Womennek.

null null null null null

SP🎃🎃KY TREAT 📚 Sept/Okt @oursharedshelf tagok választott győztese Rebecca @D_DuMaurier.

Ez egy gótikus thriller, jól megrajzolt női karakterekkel és prófétai feminista témákkal. Nem akarsz többet odaadni 👻 ez egy hátborzongató klasszikus!
ENJ🍬Y!

És igen, ez Yoda. – Saját fordítás!


icon-clock-o
2018.09.07.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Beauty and the beast, Interjú, Oldal, Our Shared Shelf

Sziasztok! Először is teljesen megújult az oldal kinézete, amit ezúttal katie-nek köszönhetek, hiszen nélküle nem valósult volna meg. Az egész design Emma 2008-as Vogue Italia fotózosorozatából készült, a színek pedig igencsak őszies lett az évszaknak megfelelően. Katie remek munkát végzett, ahogy mindig (tőle rosszat sose láttam még), és nagyon remélem, hogy elnyeri nektek is a tetszéseteket. 🙂

Nemrég megjelent egy újabb Szépség és a szörnyeteg promó, melyen ezúttal nem csak Emma látható, hanem Dan Steven is.

null null null null null

Aztán két napja megjelent egy interjú Rupi Kaurral az OSS részére.

Végül Emmát jelölték a People Choice Awards-on a The Style Star kategóriában.


icon-clock-o
2018.08.21.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Beauty and the beast, Our Shared Shelf

Szép napot! Ismételten megjelent 2 db új Szépség és a szörnyeteg promófotó Emmáról. Úgy tűnik, lassan kiadják az összeset, főleg mert Emmának idén sem jön ki új filmje.

null null null null null

Tegnap Emma Rupi Kaurral találkozott, az OSS keretiben, és erről mind a ketten megemlékeztek instagramon.

💫 Végül találkoztam @rupikaur_-ral! 🌻 Annyira izgatott a @oursharedshelf számára, hogy meghallgassa az interjút!
•••
Rupi,
Azt hiszem, először nyilvánosan azt mondtam, hogy egy 9 éves feminista vagyok, és azóta világméretű keresésen voltam, hogy megtaláljam a törzsemet. Köszönöm, hogy az a rokonságban lévő szív és szellem volt, amiről tudtam, hogy leszel. Örülök, hogy ismerlek és hálásak a munkád. 💎🌟
A barátod,
E x
•••
#milkandhoney #oursharedshelf

Megpróbáltam kevésbé mosolyogni és játszani, de szar. ez @emmawatson! Emma szeretem a szíveteket. Nagy megtiszteltetés, hogy ezt a munkát elvégezzem melletted. te egy gyöngyszem és szerencsés vagyunk ❤️
nem várhat mindenki számára, hogy megtekinthesse a @oursharedshelf interjúját


icon-clock-o
2018.07.07.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Egyéb, Közösségi oldal, Our Shared Shelf

Sziasztok! Emma végre közzétette OSS-en a július/augusztus-ra vonatkozó olvasmányát, mely ezúttal Rupi Kaur Milk and Honey című könyve lesz. Egy szép hosszú üzenetet is írt, melyet igyekeztem jól lefordítani.

Kedves OSS tagok,

Örömmel jelenthetem be, hogy a júliusi/augusztusi válogatásunk a közös polcunkról az első költőnk, Kaur Rupi és a Milk and Honey verses könyve. Rupi Kaur indiai születésű, kanadai származású költő és művész. Úgy döntött, hogy a verseiben nem használ nagybetűket vagy írásjeleket, mint az ő anyanyelvében, a Punjabiban. Utazik a világon, többek között a közelmúltban India országába, verseire és több száz tömegét rajzolja. Mindkét könyve, a Tej és a Méz, valamint a Nap és a Virágai a New York Times bestseller listáját alkotják, amely egy költő számára meglepő.

Egész életemben a költészet szerelmére esküdtem és kiaknáztam. A versek véghezvitték a színjátszást (volt egy általános iskolai tanítóm, aki mindent megtanult egy héten, és végül versenyt hallgattam a versenyt!) A középiskolában és az egyetemen szerettem a versek kódjainak megfejtését az osztályfórumban, de őszintén elgondolkodtam, vajon a költészet továbbra is az életemben jelen lesz-e az akadémiai kontextusban.

Nevezzünk meg olyan költőket, mint Hollie McNish, Sabrina Mahfouz és Rupi Kaur. A versektől eltérően, amelyeket gyakran töltöttem a héten, Rupi költeményeit nem arra tervezték, hogy elhomályosítsák a jelentést, vagy túl sok kétértelműséggel szórakoztassanak. Közvetlen, zsigeri és nem könnyen emészthető. Annyit mondok, hogy Rupi a költészetet “hozzáférhetővé” tette, mert míg ez az igazság (Rupi versei és illusztrációi jól illeszkednek a híres, négyzet alakú Instagram keretekbe), nincs semmi könnyű vagy hozzáférhető a Rupi által választott beszélgetésről. Valójában az általa választott témák bátrak.

Itt van egy 25 éves kislány, aki azt mondja, hogy az eljövendő … több százezer embernek:
hogy megerőszakolták, hogy néha bántalmazták, hogy vérzik. És a bűn minden bűne … ő tulajdonképpen szereti a haját, amely nő a testén. Igen. Valójában azt hiszi, hogy szép. És hogy ő olyan szép, ahogyan Isten tette – micsoda vétek. Hogy a teste az otthona, és senki más nem.

Rupi könyve utolsó fejezete a “gyógyítás”. El vagyok ragadtatva, hogy azt gondolom, mi nőtt fel a szívében. Megosztása, vezetése és képviselete olyan nagylelkű és bátor. Örökké hálás leszek, hogy olyan témákat vitt el, mint nő, még mindig szégyent hozok és művészetet csináltam. Újabb lépést tett, és új nyelvet adott nekem.

Minden szeretetem,
Emma

Emellett Emma a 37. helyen szerepel az InStyle magazin “AZ 50 legerősebb nő” toplistáján, melyben ezt írták róla (saját fordítás!):

A színésznő folyamatosan küzdött a női jogokkal és az oktatással karrierjének kezdete óta. Az Egyesült Nemzetek jóindulatú nagykövete, a HeForShe kampányt bemutatta a világnak, amely minden nemet az egyenlőségért küzd, amely most a Time’s Up munkájával folytatódik.

Végezetül twitteren osztott meg egy üzenetet 4 órával ezelőtt.