ET0SrxXWAAIgriy.jpg
4~16.jpg
5~7.jpg
ETNzsZtUYAADjoz.jpg
ETNzsZuUMAEfHUP.jpg
ETNzsZwU0AIHOnl.jpg
ETNzsZuUYAAHs8M.jpg
ESw88g6WsAQshZ0.jpg
EShkD6_XQAABcQ1.jpg
EShkD69XkAccTXx.jpg
ESSIZLFUUAAS6B5.jpg
ESSIZpzUMAEuVTy.jpg
ESSIYTmU8AEQ6I0.jpg
ESSIYsWUUAAyiWf.jpg
ESSINSJUMAA0Kbu.jpg
ESSIMSWU0AAs7xz.jpg
ESSIMyIVAAAT7Tf.jpg
ESSILufUEAEsexy.jpg
001~99.jpg
ERNJ-0dU0AErg7y.jpg
ERNJ_aNU0AASwnM.jpg
043_57.jpg
042_59.jpg
041_59.jpg
icon-clock-o
2020.02.15.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Candid, Little Women
Sziasztok! Emma még mindig nem hallat magáról, sajnos nem jelent meg egyik Oscaros partin sem, sem magán a díjátadón, amit nagyon sajnálok, mert tavaly december óta nem volt nagyobb eseményen. Addig is itt van még 2018-ból egy lesifotó, amit a francia Provence-ben készült. Illetve január 16-án lencsevégre kapták kedvencünket Mexikóban, melyről sajnos csak 2 db képet kaptunk.
null null null null null
Aztán kaptunk egy eddig nem látott színfalak mögötti képet a Kisasszonyokhoz, illetve az is kiderült, hogy március 10-én jelenik meg a film digitális lemezen, és április 7-én DVD/Blue-ray-en. Természetesen extrákat is fog tartalmazni a lemez:
A Kisasszonyok új generációja: A nagyszerű szereplők realizmussal, humorral és sebezhetőséggel újjáépítették a March család szeretett világát.
Készítsen modern klasszikus képet: A film egyesíti modern elemeit – kinetikus kameramunkát és átfedő párbeszédet – a történelmileg hiteles testreszabott jelmezekkel, szettekkel és helyekkel.
Greta Gerwig: A nők alkotó művészete: Menjen a kamera mögé az íróval/rendezővel, Greta Gerwig-el, fedezze fel folyamatát és hogyan alkalmazta saját stílusát a történethez.
Haj- és sminkteszt sorozat: Egy csodálatos kirakat, amellyel a film számára készített kiváló jelmezek, haj és smink látható.
Kisasszonyok a színfalak mögött: Vessen egy gyors pillantást a színfalak mögé a KISASSZONYOK sorozatán.
Orchard House, Louisa May Alcott otthona: Tudjon meg többet Louisa May Alcottról, és látogasson el a valós életben lévő Orchard House-ba, Concord-ban (MA).
null null null null null

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük