058~12.jpg
056~12.jpg
057~16.jpg
055~13.jpg
051~18.jpg
054~16.jpg
049~13.jpg
052~13.jpg
053~11.jpg
050~13.jpg
045~17.jpg
047~14.jpg
048~16.jpg
044~20.jpg
046~17.jpg
041~19.jpg
043~17.jpg
042~18.jpg
037~22.jpg
038~23.jpg
040~19.jpg
039~19.jpg
icon-clock-o
2021.01.25.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Fotósorozat, Közösségi oldal
Sziasztok! Először is elnézéseteket kérem, amiért nem hoztam a frisseket, csak gond volt a galériával, és mostanra oldódott meg. Emmáról újabb fotókat kaptunk a 2014-es Elle UK fotósorozathoz melyet Kerry Hallihankészített a csodaszép színésznőről.
null null null null null
Továbbá olyan social média képeket hoztam, melyeken Emma épp ruhákat próbál egy-egy eseményre. Némelyiket elnézve, sajnálom, hogy nem viselte nyilvánosan, mert gyönyörű lett volna benne, ráadásul a legtöbb színes. Valamint mostohatesójával, Tobey-van is készültek róla képek, sajnos még tavaly februárban.
null null null null null

icon-clock-o
2021.01.09.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Fotósorozat, Közösségi oldal
Sziasztok! Emmáról végre jelentek meg friss hírek, ám sajnos egyik sem tavalyi, vagy idei. Megjelent egy rajongó által készített kép, mely még 2007. október 29-én készült.
null null null null null
Aztán kaptunk a 2014-es és a 2016-os Andrea Carter-Bowman fotósorozatokhoz újabb fotókat kaptunk, illetve a 2015-ös Vogue Italia fotósorozathoz is megjelent egy eddig nem látott kép.
null null null null null

icon-clock-o
2020.07.12.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Candid, Fotósorozat
Sziasztok! 3 db HQ méretű, felirat nélküli fotót kaptunk Emma tavalyi Vogue UK fotósorozatához (ezeket láthattuk már).
null null null null null
Tegnap napközben pedig vásárlás után kapták le kedvencünket, amint kilép az észak londoni Tallulah Lingerie-ből. Fehér pólót, fekete nadrágot, és krémszínű kabátot viselt, lábán pedig tornacipőt. Látszik, hogy komolyan gondolja a maszk hordást is, mert egy virágmintás maszkkal a kezében kapták le. Láthatóan jó kedve volt. Jó lenne már többször látni Emmát, de ahogy ismerjük már, nem nagyon szeret a nyilvánosság előtt mutatkozni.
null null null null null

icon-clock-o
2020.07.11.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Fotósorozat, Közösségi oldal
Sziasztok! Emmáról 1 db eddig nem látott új fotót kaptunk a 2015-ös Vogue Italia fotósorozathoz, melyet Vincent Peters készített. Illetve egy rajongó TikTokon osztott meg egy Harry Potteres videót, melyben Emmáról egy 1995-ben készült képet is megmutatott.
null null null null null

icon-clock-o
2020.04.30.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Cikkek/Scannek, Fotósorozat
Sziasztok! Emmáról továbbra sem sok hír van, jelenleg is karanténban tartózkodik, és személyes képeket nem oszt meg magáról. Ehelyett kaptunk egy 2014-es Sunday Times Style fotót, melyet még Ellen Von Unwerth készített.
null null null null null
Illetve végre fény derült Emma pasijának kilétére, melyről egy cikket osztanék meg veletek.
Fél év kellett hozzá, hogy lelepleződjön Emma Watson szerelme

Tavaly ősszel látták új kedvesével, de eddig nem lehetett tudni a kilétét.

Még 2019 októberében kapták lencsevégre a Harry Potter gyönyörű színésznőjét, Emma Watsont egy titokzatos idegennel csókolózás közben. Persze a bulvárlapok kopóként szimatoltak azután, ki lehet az a jóképű valaki, aki meghódította az “okos kis boszorkány” szívét, a férfi kilétére azonban csak most sikerült rájönni.A Dailymail információi szerint Emma pasija, bizonyos Leo Alexandar Robinton, aki a lesifotók után törölte magát minden közösségi oldalról, hogy megóvhassa kapcsolatát a színésznővel.

Leóra amerikai üzletemberként hivatkozik a lap, aki tavaly nyáron még egy kannabiszt legálisan árusító cégnél volt alkalmazásban.

Ezenkívül a férfinak van egy igen sikeres testvére, Daisy Robtinon, aki három éve molekuláris biológusként felkerült a Forbes magazin legbefolyásosabb 30 alatti tudósok listájára. Daisy saját Instagram oldalán több fotót is találni Leoról, innen sikerülhetett beazonosítani.

Forrás: @

icon-clock-o
2020.04.14.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Fotósorozat
Sziasztok! Kedvencünről nem sok hír van mostanában, ám most megjelent jó pár új fotó (sajnos felirattal) a még 2014-ben Andrea Carter-Bowman által készített fotósorozathoz.
null null null null null

icon-clock-o
2020.04.09.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Fotósorozat, Interjú, Közösségi oldal
Sziasztok! Emmáról új fotó jelent meg, melyet ő maga osztott meg instagram oldalán egy hosszú interjúval, melyet Valerie Hudsonnal készített. A fotón érdekesség, hogy pont az a ruhát viseli, melyet a 2009-as Félvér Herceg londoni premierjén láthattunk rajta.
null null null null null
Illetve az interjút is igyekeztem nektek lefordítani.
Valószínűleg sokat vesz igénybe, hogy Emma Watson csillagcsúszásba kerüljön, de ezt mondja az ikonikus Kisasszonyok és Harry Potter színész, amikor a Texas A&M professzorával és Valerie Hudsonnal beszélt.

A ketten nemrégiben felhívtak egy Hudson könyve, a Szex és a Világbéke című könyv megvitatására, amelyről Watson kapott egy példányt Gloria Steinemtől, és amelyet Instagram-on kiemelte a Nemzetközi Nőnap alkalmával. Végül széles körű beszélgetést folytattak mindenről, kezdve a boldogan egyedülálló képességektől kezdve Watsonnak az Egyesült Nemzetek Női HeForShe kampányában végzett munkáig, egészen azig, hogy a férfiak miért nem figyelnek elég nőkre.

Emma Watson: Ez olyan jó. Én vagyok csillagsztrájk!

Valerie Hudson: Ugyanúgy érzem magam. Az egyik lányom jelenleg a Harry Potter sorozatot olvassa, tehát minden alkalommal, amikor egy könyvet készít, megnézjük a filmet, és természetesen, tudod, te vagy a hősnő.

EW: Ó, imádom. Te olyan hölgy vagy. A te könyveddel felrobbant az agyam – azt hiszem, ez a legpontosabb módszer, amellyel el tudom mondani! Mi ösztönözte neked?

VH: Amikor elmentem a nemzetközi ügyekben végzettségi iskolába, elképzelheted volna az egész tanfolyamomat, és soha nem tudhattad, hogy vannak nők a Földön. Ez a nő kevésbé volt.… Az a gondolat, hogy a nemzetbiztonságnak bármi köze lehet a nőkhöz, nevetséges, teljesen nevetségesnek tűnt. És én ennek terméke vagyok. És valójában csak akkor kezdtem fel kérdéseket feltenni, amíg a szemem el nem nyitott. Elolvastam azokat a dolgokat, amelyeknek tippei voltak.

Az egyik dolog, amit gyorsan felfedez, az az, hogy ha azt mondja: „Úgy gondolom, hogy a nemzeti biztonságnak köze van a nőkhöz”, akkor az emberek azt mondják: „Ó, tudod, gyere vissza, ha van valamilyen adatod; ne mondd el nekünk ezeket a történeteket. ”Túlzottan megengedhetetlen adatok nélkül. Ezért választottuk az adatútvonalat.

EW: Nos, az összegyűjtött adatok leállók. Mint az a tény, hogy „az időskorban a szegénység legnagyobb kockázatát az határozza meg, vajon szült-e valaha gyermek, vagy sem.” Amikor azt hallja, hogy ha a nők gondozó munkáját még a minimálbérnél is értékelnék, akkor ez 40% A világtermelés nehéz, ezt nehéz hallani, és mozdulatlanul maradni. Szerinted milyen messze vagyunk attól, hogy elérjük a minimálbér vagy a társadalombiztosítási juttatások elérését a mostanáig gondozó munka számára?

VH: Ez egy ragyogó kérdés, és az egyik dolog, amire az utóbbi időben gondolkodni kezdtem, a következő: maga a kapitalizmus alapja az, hogy az összes életmentő / gondozó munka teljesen fizetetlen, és a nők hátán van? És ha igen, mit mond ez a kapitalizmus fenntarthatóságáról? Azok, akik valóban mindenkit életben tartanak, új generációkat adnak nekik, gondozzák az idősöket és a betegeket, nem kapnak hitelt erre.

EW: Ön a Goldberg paradigmáról ír, és arról, hogy miként értékelik a beszédet ugyanazok a szavak a férfiaktól. Valószínű, hogy miért nem ismeri el Harry Pottert Joanne Rowling. Ha a saját sikerük előmozdítása hasznos stratégia a férfiak számára, de a nők kiemelik teljesítményüket, akkor ez kikapcsol, hogyan érhetjük el az egyenlőbb versenyfeltételeket?

VH: Azt hiszem, az egyik dolog, ami valóban egyenesen ült és figyelmemet okozott, amikor az idegtudomány eredményeit hallottam, amelyek azt sugallták, hogy a nők hangjait a férfiak feldolgozhatják ugyanabban az agy területén, amely a háttérzene és a zaj feldolgozására szolgál. …. És arra gondoltam, hogy nos, ez megmagyarázza minden tanszéki kari értekezletet, ahol valaha voltam. [Nevet]

Még akkor is nehéz elfogadnunk a nők szakértelmét és tekintélyét. Tanulmányok kimutatták, hogy amikor egy nő nagyrészt férfi testülethez vagy bizottsághoz csatlakozik, vagy bármi máshoz, szakértelme teljes mértékben 50% -kal csökken. Tehát valószínűleg ő az, aki a legtöbb szakértelemmel rendelkezik a helyiségben, de a körülötte lévők, köztük a nők, úgy fogják feldolgozni, hogy fele legyen.

EW: Van valami olyan felmerült kutatásában, amely Ön szerint segíthet?

VH: Kihívom a hallgatóimat. Azt mondom: ‘Lehet, hogy jelenleg nem az Egyesült Államok elnöke, de kapcsolatba lépsz a másik nem képviselőivel. Hogy kezeli őket? Hallgatod őket? ”Kihívom a férfi hallgatóimat. Azt mondom: “Amikor egy nő olyan asztalnál beszél, ahol tartózkodik, és az emberek figyelmen kívül hagyják őt, vannak dolgok, amelyeket megtehetsz, hogy felhívja a figyelmet az ő mondására, és átgondolja az agyunkat, hogy meghallgassa a nőket.”

Úgy gondolom, hogy ez az egyik oka annak, hogy a #MeToo mozgalom ilyen reményt adott nekem …. A nőket nem hallották meg, amikor korábban mondták ezeket a dolgokat, és most van tisztességes esélyük, hogy lesznek.

EW: Igaz, úgy értem, istenem, annyira lelkesítő. A közelmúltban nagyon sok sláger volt, és jó érzés a helyes irányba haladni.

VH: Nos, tudod, a férfiak nem figyelnek, amíg a nagy srácokat le nem veszik, és néhány nagyon nagy srácot le is vettek. Azt hiszem, folyamatban van egy újraértékelés.

EW: Egyetértek. Egy dolog, amit már sokat hallottam, és kíváncsi vagyok a véleményedre, hogy mivel a #MeToo óta sok ember azt mondja nekem, hogy még csak nem is tartanak egyedül nőkkel találkozókat, hogy van valaki más a szobában, vagy hogy ez sérti a nők mozgását, mert a férfiak csak sokkal kevésbé lesznek hajlandóak velük dolgozni.

[mindketten nevetnek]

VH: Úgy gondolom, hogy arra gondolsz, hogy ez egy teljes ésszerűsítés. Alapvetően az a dolog, hogy azt mondják, hacsak a nők nem elégedettek a férfi szabályok szerint élni, akkor nem kezeljük őket, mint embereket. Úgy értem, nem az a fordítás, amit ezek az emberek mondanak neked? Azt hiszem, felháborító.

EW: Azt mondják nekem, hogy így szóljon: „Nézd, én csak realista vagyok, itt csak realisztikus vagyok.” És válaszolok: „Nem hiszem, hogy te vagy, és ez nem igazán jó elég! Ennél jobban tudunk csinálni! ”

Szeretem tehát azt mondani, hogy „A csend a nemek közötti mikroagresszió szilárd szövetségese.” Ha olyan helyzetben vannak, ahol néhányan elutasítják a mikroagressziókat, mondja el nekünk, miért fontos az ilyen típusú agresszió, hogy odafigyeljünk.


VH: A #MeToo mozgalom felrobbantása a világ színtéren az volt, hogy nők milliói, tízmillió nő volt olyan valóságban, amelyről szó szerint nem tudtak beszélni. Nem tudtak beszélni arról, amit átéltek. És úgy gondolom, hogy a csend pontosan az a szőnyeg, amely alatt mindezeket a csúnya apró dolgokat becsavarjuk, és nem változhat meg, amikor ez megtörténik. Amikor visszahúzza a szőnyeget, és látja a kedves csótányokat, Ó, ideje egy pusztítónak!

EW: Száz százalék. Szeretem a „mikroagresszió” szót. Évek óta terápiát végeztem, és azt hiszem, hogy ez a legjobb dolog valaha, és „mikroszkopikus igazság elmondásáról” beszélünk.

VH: Azok az apró kis pillanatok, amelyekről minden nő tud, és ezeknek a dolgoknak még nincs szava, vagy legalábbis még senki sem volt.

EW: Olyan kevés szókincs. Thomas Hardy „A távol a madding tömegtől” című közleményében Bathsheba azt mondja: „A nőnek nehéz meghatároznia érzéseit olyan nyelven, amelyet a férfiak készítenek saját véleményük kifejezésére”. Tudod, olyan nyelven próbálok kifejezni magam, amelyben nincs szókincsem számomra.

VH: Gyakran gondolom, hogy az egyik legforradalmibb dolog, amit a nők megtehetnek, az, hogy elkezdje fejleszteni ezeket az érzéseket, amelyek mindig is voltak.

EW: Pár hónappal ezelőtt készítettem egy interjút a Vogue magazinmal, és arról beszélt, hogy a 30-as éveim előtt [úgy éreztem] ezt a hihetetlen, hirtelen szorongást és nyomást, hogy férjhez kell mennem vagy gyermeket szülnem. vagy házba költözni, és nem volt szó az ilyen tudatalatti üzenetküldésről, szorongásról és nyomásról, amelyet éreztem, hogy felépülök, de nem tudtam igazán megnevezni, és ezért az „önálló partner” szót használtam. nem annyira a szó megalkotásáról volt szó; több volt, hogy meghatározást kellett kidolgoznom valami számára, amelyre nem éreztem, hogy van nyelv. És nagyon érdekes volt, mert nagyon sok ember felcsapott! Kevésbé számítottam nekem a szót, hanem inkább arról, hogy mit jelent – csak ezt az elképzelést, hogy vissza kell állítanunk a nyelvet és a teret annak kifejezéséhez, mert néha valójában nincs ott.

Érdekes számomra, hogy a házasság eredetének története a tulajdon és hatalom köré összpontosul – a vérvonalak védelme, a vagyon és a földjogok létrehozása, taktikai szövetségek létrehozása a befolyási körök növelése és új kereskedelmi kapcsolatok létrehozása érdekében, stb.


VH: Furcsa módon a házasság rabszolgaságból született. Az az elképzelés, hogy ellenőriznie kellett ezeknek a nőknek a reproduktív képességeit, ugyanúgy, mint a szarvasmarhákat és a földet, és ezeket a dolgokat a férfiakhoz kötött rokonában fogod tartani. A legtöbb országban és sok országban továbbra is vannak törvényei, amelyek szerint válás esetén a gyermekek a férj családjával mennek együtt. … És azt hiszem, hogy a modernitás egyik ténylegesen fontos dolga az volt, hogy azt sugallta, hogy a házasság ez a szerződéses jellege nem volt az egyetlen házasságkötés, és hogy valójában más, az egyenlő partnerségen, egyenlő partnerségen alapuló sablon létezik tisztelet, egyenlő megfontolás, amely sokkal egészségesebb, virágzóbb és boldogabb típusú kapcsolat lehet, mint amit korábban láttál.

EW: Úgy érzem, hogy a kapcsolatok, amelyek nem feltétlenül követik a hagyományos modelleket, további kommunikációt és hozzájárulást igényelnek. Valódi beszélgetést és megállapodást igényel a feladatok, a munka és a felelősség átruházásáról, amelyről talán nem érzi magát, hogy szüksége van vagy kellene lennie, ha követi ezeket a hagyományos sztereotípiákat. mindannyian hallgatólagosan meg kell érteni, és csak azt akarod, hogy egymást megszerezd, ez bullsh * t! Lehetetlen!

A legtöbb egészséges kapcsolat, amelyet láttam, az azonos nemű párok között volt, mert szerintem le kell ülniük és megállapodniuk kell a dolgokban. Megállapodnak [a] dolgok között, szemben a feltételezések és elvárások bizonyos csoportjainak elfogadásával. Az a fajta kultúra is kissé lenyűgözött, mert ők a legjobb kommunikátorok valaha. Mindent tudnak a hozzájárulásról. [Megértik] ezeket a dolgokat, mert valóban meg kell szerezniük – de mindannyian használhatnánk ezeket a modelleket; ők valóban nagyon hasznos modellek.

Különben is, én tényleg kihúzom magam. Nagyon boldog vagyok, hogy megismerkedtem veled. A könyved egyike volt azoknak a könyveknek, amelyek elindítottak engem, „Szent nekem!”. Tehát köszönöm, hogy elírták, és minden kutatásáért és kemény munkáért.


VH: Köszönöm, hogy nagykövet vagy, aki nyilvánosságra hozza ezt az üzenetet, mert szerintem ez a mi időnk kritikus üzenete. Össze kell foglalnunk. A férfiaknak és a nőknek békét kell kötniük egymás között, hogy világunk jövője legyen.

A Teen Vogue szerkesztőjének megjegyzése: Ez a beszélgetés rövid volt és könnyedén szerkeszthető.

icon-clock-o
2020.03.17.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Fotósorozat, Közösségi oldal, Little Women
Sziasztok! Nos az biztos, hogy egy ideig nem fogunk unatkozni, ha heti szinten jelennek meg új képek a Kisasszonyokhoz. Most pl. színfalak mögötti képeket kaptunk ismét.
null null null null null
Megjelent 4 db eddig nem látott fotó Emmáról a 2014-es Elle US fotósorozathoz.
null null null null null
Végül egy új közösségi média képet is kaptunk kedvencünkről.
null null null null null
Megjelent egy olyan hír, hogy Emma alakítaná Doctor Strange szerelmét, Clea-t a Doctor Strange 2. részében. Egyelőre nincs megerősítve ez a hír, de bízzunk benne, hogy hamarosan megerősítik. Ti mit szólnátok hozzá, ha Emma Marvel filmben szerepelne?

icon-clock-o
2019.12.28.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Fotósorozat, Little Women, Videók
Sziasztok! 2 db új fotót kaptunk Emmáról még a 2015-ös Vogue Italia fotósorozathoz, valamint a Kisasszonyokhoz is megjelent néhány új kép.
null null null null null
Valamint néhány videót is kaptunk a Kisasszonyokhoz.

icon-clock-o
2019.12.15.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Fotósorozat, Közösségi oldal, Little Women, Our Shared Shelf, Videók
Sziasztok! Emma néhány új képet és videót osztott meg velünk instagramon, főként a Kisasszonyokkal kapcsolatosan, ugyanis ismét könyveket helyezett el London több pontján is.
null null null null null
Újabb fotók jelent meg a Pirelli naptárhoz is Emmáról, szám szerint 4 db-ot.
null null null null null
Szintén kaptunk új képeket a Kisasszonyokhoz, melyet ne feledjétek, január 30-án mutatnak be nálunk a mozikban.
null null null null null
Végezetül néhány videót is kaptunk.
Még videók itt: itt, itt, itt.