058~12.jpg
056~12.jpg
057~16.jpg
055~13.jpg
051~18.jpg
054~16.jpg
049~13.jpg
052~13.jpg
053~11.jpg
050~13.jpg
045~17.jpg
047~14.jpg
048~16.jpg
044~20.jpg
046~17.jpg
041~19.jpg
043~17.jpg
042~18.jpg
037~22.jpg
038~23.jpg
040~19.jpg
039~19.jpg
icon-clock-o
2021.02.23.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Cikkek/Scannek
Sziasztok! A napokban olvastam a hírt, melyet a Daily Mail hozott le, mely szerint Emma feladja a színészkedést, hogy új párjával, Leóval legyen.

Ügynöke szerint Emma Watson „szunnyadt”. Úgy tűnik, hogy a filmek beszélnek, mert „felhagy a színészkedéssel”.

Elárulhatom, hogy a Harry Potter sztárja, aki kilencéves kora óta híres, úgy döntött, hogy visszalép a reflektorfényből, hogy időt töltsön a pletykákkal teli vőlegény, Leo Robinton társaságában, akivel 18 hónapja jár.

Forrásom szerint: ‘Emma a föld alá került, Leónál telepedik le. Alacsonyan fekszenek. Talán családot akar.

Tudomásul veszem, hogy januárig több hétig a 30 éves Emma és Leo – aki állítólag vagyont keres LA-ban legális kannabisz értékesítésével – titokban Ibizán éltek, ahol reggeleket töltöttek egy vegán kávézóban a turmixozás közben olvasva.

Most LA-ben van, ahol ebben a hónapban készült egy kép, de publicistája megerősíti, hogy karrierje „szunnyadó”, és „nem vállal új kötelezettségvállalásokat”.


Ti mit szóltok ehhez? Én nagyon nem örülök neki, hogy Emma parkolópályára tette a színészkedést, de tény, hogy nem nagyon voltak olyan szerepei, melyet miatt sokkal komolyabb szerepekkel is megkereshették volna. Egy ideje egyébként is érezhető volt, hogy kedvencünk kerüli a reflektorfényt. Remélem azért még fogunk róla híreket kapni, és fotókat – bár ha nincs semmilyen projektje, akkor lehet, hogy paparazzi képeken kívül nem fogunk róla kapni semmit.

icon-clock-o
2020.08.29.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Cikkek/Scannek
Sziasztok! Megjelent 2 db cikk Emma legutóbbi nyaralása kapcsán, melyeket most veletek is megosztanék.
Emma Watson új értelmet adott a fürdőruháknak

Ha strandolásról van szó, az már biztos, hogy a legfontosabb dolog, amit nem hagyunk otthon, az a bikinink. A fürdőruha a nyári szezonban a sztároknál is főszerepet élvez, és előszeretettel pózolnak a közösségi oldalukon a legszexisebb bikinijükben. Kivéve Emma Watsont, akinek nem szokása követni a legújabb trendeket, a fürdőruhák terén pedig egy teljesen új elképzeléssel rukkolt elő.

A Harry Potter Hermionéja ugyanis egy egészen szokványos utcai viseletből csinált fürdőruhát. Egy sárga bugyit párosított egy spagetti pántos fekete toppal, amiben felszabadultan pancsolt a tengerben a barátaival.

Persze az is könnyen elképzelhető, hogy a színésznő egyszerűen csak otthon felejtette a bikinijét, így nem volt más választása, mint hogy az utcai ruháiban úszkáljon. Ettől függetlenül a szokatlan fürdőruha viselet kifejezetten jól állt Emmának, és ezzel bebizonyította, hogy nem csak a falatnyi bikinik lehetnek dögösek. Mivel a rajongókat is elvarázsolta ez az ötlet, nem kizárt, hogy a következő nyári trendben a fekete topok fogják leváltani a bikini felsőket!

Forrás: @


Emma Watson élénk rózsaszínű retro bikinije a legjobb dolog idén nyáron

Ez az év nem éppen a felhőtlen szabadságolásokról és nyaralásokról szól, azért mindenki próbálja kihozni belőle a legjobbat és legalább pár napra eltűnni valahova, hogy az elmúlt hónapok kínkeserves szorongásait ki tudjuk pihenni legalább egy cseppet.

Emma Watson a sztárok egyik legjobban kedvelt olasz tengerparti városába, az Amalfi-parton található Positanoba menekült el, hogy barátai társaságában ejtőzzön pár napot és megmártózzon a tenger habjaiban.

A Harry Potter-filmek sztárja világhírű a tudatos döntéseiről, ami az életstílusát és a ruhaválasztásait illeti, szinte kizárólag csak újrahasznosított, etikus módon készült darabokat visel és ez alól a fürdőruhája sem jelenthet kivételt. Így esett a választása a Solid & Striped márkára, aminek az egyik világos rózsaszínű csőtopját és magasított bugyiját viselte, ami retro hatást kelt és alakkiemelő szabásának köszönhetően még csinosabbá teszi viselőjét, nem mintha szüksége lenne erre Emma Watsonnak. A sztárt a Daily Mail fotósa kapta lencsevégre, még több fotót itt találsz róla nyaralás közben: https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-8604219/PICTURE-EXCLUSIVE-Emma-Watson-slips-neon-pink-bikini-day-sunbathing-Positano.html

Forrás: @

icon-clock-o
2020.04.30.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Cikkek/Scannek, Fotósorozat
Sziasztok! Emmáról továbbra sem sok hír van, jelenleg is karanténban tartózkodik, és személyes képeket nem oszt meg magáról. Ehelyett kaptunk egy 2014-es Sunday Times Style fotót, melyet még Ellen Von Unwerth készített.
null null null null null
Illetve végre fény derült Emma pasijának kilétére, melyről egy cikket osztanék meg veletek.
Fél év kellett hozzá, hogy lelepleződjön Emma Watson szerelme

Tavaly ősszel látták új kedvesével, de eddig nem lehetett tudni a kilétét.

Még 2019 októberében kapták lencsevégre a Harry Potter gyönyörű színésznőjét, Emma Watsont egy titokzatos idegennel csókolózás közben. Persze a bulvárlapok kopóként szimatoltak azután, ki lehet az a jóképű valaki, aki meghódította az “okos kis boszorkány” szívét, a férfi kilétére azonban csak most sikerült rájönni.A Dailymail információi szerint Emma pasija, bizonyos Leo Alexandar Robinton, aki a lesifotók után törölte magát minden közösségi oldalról, hogy megóvhassa kapcsolatát a színésznővel.

Leóra amerikai üzletemberként hivatkozik a lap, aki tavaly nyáron még egy kannabiszt legálisan árusító cégnél volt alkalmazásban.

Ezenkívül a férfinak van egy igen sikeres testvére, Daisy Robtinon, aki három éve molekuláris biológusként felkerült a Forbes magazin legbefolyásosabb 30 alatti tudósok listájára. Daisy saját Instagram oldalán több fotót is találni Leoról, innen sikerülhetett beazonosítani.

Forrás: @

icon-clock-o
2019.09.22.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Candid, Cikkek/Scannek, Harry Potter, Little Women
Sziasztok! Emma nem igazán mutatkozik, augusztus óta nem is kaptunk róla friss fotókat. Helyette 3 db még 2005-ben készült képet kaptunk, melyen éppen teniszezik a dél-karolinai Sea Pines Centerbe.
null null null null null
Emellett megjelent a brit Empire októberi száma, melyben egy oldalon csak a Kisasszonyokkal foglalkoznak, ráadásul új képeket is láthatunk.
null null null null null
Továbbá eddig nem látott bts videókat kaptunk a Harry Potter és a Bölcsek Köve forgatásáról, melyeket a Harry Potter Behind The Scenes instagram oldala osztott meg. Némelyikben Emma is feltűnik, és nagyon aranyos.
Harry Potter Behind The Scenes
Végezetül 19-én ünnepelte Hermione Granger a 40. születésnapját, akit a filmben Emma formált meg, míg a színházi színpadon Noma Dumezweni alakította. Az okoskodó, könyvmoly, mugli származású lányról itt olvashattok többet.
null

icon-clock-o
2019.07.09.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Cikkek/Scannek, Little Women, Magazinok

Szép napot! Már rég jelent meg “friss” cikk Emmáról, ám most az augusztusi Vanity Fair magazinban írtak legújabb filmjéről, a Kisasszonyokról.

null null null null null

És egy olyan hír is napvilágot látott, hogy lehet, hogy bemutatják a filmet a TIFF-en Torontóban. Én nagyon örülnék neki, mert akkor már előbb is lenne hivatalos megjelenése Emmának, ami tavaly óta nem igazán történt meg.


icon-clock-o
2019.01.06.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Cikkek/Scannek, Fotósorozat, Harry Potter, Közösségi oldal

Sziasztok! Úgy tűnik hamarabb kellett volna írnom, hogy nincs semmi hír Emmáról, és lám máris több is lesz róla egyszerre, ráadásul idei is. De akkor menjünk sorban. Megjelent 4 db 2012-ben készült Alexi Lubomirski által készített fotó kedvencünkről, melyek sajnos feliratosak, és nem mondhatóak a legjobb minőségűeknek.

null null null null null

Aztán Emma tegnap posztolt 2 db képet is instagramon, az egyikben pedig megköszönte, hogy tavaly olyan sokan részt vettek a Time’s Up mozgalomban.

null null null null null

Hatalmas összeggel gazdagodott Emma Watson mozgalma

Nagyon elégedett Emma Watson. A Harry Potter filmek egykori sztárja optimista, “fényesebb és igazságosabb” jövőt remél, miután a munkahelyi szexuális zaklatás áldozatait segítő Time’s Up mozgalmat rengetegen támogatták az elmúlt évben.

Az egykori Hermione egy Instagram-posztban mondott köszönetet mindazokat, akik a cél mögé álltak. Januárban több, mint 300 színész, író és rendező indított el több hasonló, áldozatokat segítő kezdeményezést. Watson maga is jelentős összeggel támogatta egyiket. A pénzből azoknak a nőknek nyújtanak jogi segítséget, akiket munkahelyükön ér zaklatás.

A kezdeményezést a Weinstein-ügy kirobbanása váltotta ki, akit több, mint 70 nő vádol szexuális zaklatással. Watson posztjában ezt üzeni:

“Minden nővéremnek, akik a szórakoztatóiparban dolgoznak, minden támogatónknak és aktivistánknak, akik világszerte mögénk álltak: lenyűgözött, ahogy kiálltok egymás mellett, tanácsokat és tapasztalatokat osztotok meg, és együttműködtök a változásért. A nemi egyenlőség csak akkor valósulhat meg, ha szolidaritást vállalunk egymással foglalkozásoktól, országhatároktól függetlenül. Még bőven van mit tennünk, de optimizmussal tölt el, amit eddig elértünk. 2018 csak a kezdet volt” – írta a köztudottan feminista színésznő.

Decemberre a Time’s Up összesen 22 millió dollárt (több, mint hatmilliárd forintot) ért el, amit olyan hírességek támogatásának is köszönhet, mint Natalie Portman, Reese Witherspoon, Cate Blanchett, Eva Longoria, Emma Stone vagy America Ferrera. Januári indulásakor a New York Times egy egész oldalt áldozott a kezdeményezés hirdetésére.

Forrás: @

Végül egy újabb, eddig nem látott Harry Potter és a Főnix Rendje bts képet is kaptunk.

null null null null null


icon-clock-o
2018.12.08.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Cikkek/Scannek, Magazinok

Sziasztok! Emmáról még mindig nincs semmi érdemleges hír, nem tudni, hogy forgatás alatt áll e még a Kisasszonyok. Bár az tény, hogy az egyik szereplője a filmnek, Saoirse Ronan épp a Két királynő filmjét promótálja, így emiatt lehet, hogy szünetel a forgatás. Némi frisst azért találtam kedvencünkről, ugyanis szerepel a francia L’Obs magazin november 29-i számában. Sajnos új fotó március óta nem készült róla, így egy régebbit használtak fel.

null null null null null

Illetve a napokban Emma megosztott néhány képet közösségi oldalain, melyen a rajongói kissé felhördültek. Erről írt cikket a Joy.

Meztelen fotóval robbantotta fel az Instagramot Emma Watson

Emma Watson meztelen fotót posztolt az Instagramra, ettől pedig teljesen felbolydult az internet népe.
Emma Watson olyan képet posztolt az Instagramra, ami sokakat meglepett. Egy meztelen képet osztott meg, amelyre szinte minden követője azt hitte, hogy ő látható rajta.

A feminista nézeteit gyakran hangoztató, mégis visszafogott színésznő saját magáról nem szokott ilyesmit közzétenni (kivéve mikor a Vanity Fair-ben pózolt melltató nélkül), ezért sokan megbotránkoztak, hogy mit keres az Instán nála egy ilyen kép.

Emma Watson egy művészi fotósorozatot osztott meg, mert tetszett neki a képek, és szereti Francesca Woodman munkáit.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#FrancescaWoodman ♡📷♡

Emma Watson (@emmawatson) által megosztott bejegyzés,

Mikor Emma tisztázta a kommentelők számára, hogy nem ő van a képen, nyugodtabb lett a helyzet, de sokan még mindig nem értik, mi lett volna a gond azzal, ha valóban ő szerepelt volna a sokat mutató képeken.

Forrás: @


icon-clock-o
2018.09.04.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Beauty and the beast, Cikkek/Scannek, Közösségi oldal

Szép napot! 2 db újabb Szépség és a szörnyeteg promófotó látott napvilágot Emmáról, mint Belle.

null null null null null

Kedvencünkről most találtam olyan magazin scanneket, melyek még ide nem kerültek fel, ezek az áprilisi Vanidades magazin, a júniusi Elle magazin, és a szeptemberi Who magazin.

null null null null null

Emma szeptember 1-én barátaival megjelent a Burning Man fesztiválon Nevadában, melyről egy olyan képet kaptunk, hála John Voslernek, melyen a színésznő is szerepel.

null null null null null


icon-clock-o
2018.07.17.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Cikkek/Scannek, Események, Videók

Szép délelőttöt! Emmáról újabb képek kerültek elő a 15-i wimbledoni tenisz világbajnokság utolsó napjáról, szám szerint 18 db. És egy videó is jelent még meg 14-ről.

null null null null null

Emma W. Thailand 🇹🇭 (@emmawatson_th) által megosztott bejegyzés,

Illetve egy cikk is megjelent róla a Glamournak hála. A cím félrevezető lehet, ettől függetlenül igaz, amit írtak.

Nem hiszed el, kivel enyeleg a szupervagány Emma Watson a teniszdöntőn

Hosszú böjt után Emma Watson a wimbledoni tenisztorna női döntőjén újra megjelent a nyilvánosság előtt.

Mi rajongunk a színésznő stílusáért, így aztán örömmel láthattuk, hogy ezúttal sem fogott mellé, sőt, ha a két hercegné nem jelent volna meg azon a napon a páholyban, akkor alighanem Emma Watson lett volna a stíluskirálynő.

A férfi döntőn Kate Middleton megint ellopta előle a show-t, de ez aligha zavarta Emma Watsont, aki egy remek szafari stílusú outfittel készült a záró napra. A színésznő kollégája, Luke Evans mellett kapott helyet a lelátón. És a két híresség fantasztikusan érzete magát egymás társaságában. Luke Evans és Emma Watson is többször teljes átéléssel kacagott. Szinte már-már bensőséges kapcsolatukba persze nem kell semmi különöset belelátni. Nem csupán a köztük lévő 11 év korkülönbség miatt, de Luke Evans sosem csinált titok abból, hogy a férfiakhoz vonzódik. Ennek ellenére a két híresség csodás páros.


icon-clock-o
2018.06.19.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Cikkek/Scannek

A Harry Potterből és A szépség és a szörnyetegből ismert színésznőről egyébként is tudni, hogy nagyon fontos számára a környezetvédelem. Mindezt a vörös szőnyegen is kifejezi – utóbbi filmje premierjén például újrahasznosított anyagokból készült ruhában jelent meg.

A szépség és a szörnyeteg címszereplője, Emma Watson a film egyik premierjén tényleg komolyan vette, hogy nyilvánosan is kiáll a környezetvédelem és az újrahasznosítás mellett. A színésznő olyan ruhát viselt a vörös szőnyegen, amely régi, újrahasznosított műanyagpalackokból készült. Ha valaki azt hinné, hogy valami furcsa öltözetről van szó, ki kell, hogy ábrándítsuk – a ruha gyönyörű, ráadásul Louis Vuitton tervezte, így tényleg a high fashion képviselője.

Emma Watson egyébként elhatározta, hogy az egész A szépség és a szörnyeteg turné alatt csak fenntartható ruhamárkákban fog megjelenni, ennek csak egy része a palackokból készült ruha. A sanghaji premieren egy olyan Elie Saab ruhaköltemény volt rajta, amelyet kizárólag azokból az anyagokból varrtak össze, amelyek a divatház korábbi kollekciójának gyártása során megmaradtak.

Ebből is látszik, hogy a szépség és a környezettudatosság tényleg kéz a kézben is járhat – csak egy kis gondolatot kell belefektetni.

Forrás: @